Nuorisotoiminta

on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille jäsenille. Nuorisotoimikunnan 6-8 jäsentä valitaan aina 2 vuodeksi kerrallaan kevätpäivillä. Toimikunta järjestää kaksipäiväiset kevätpäivät ja syksyllä koulutuspäivän sekä tiedottaa ajankohtaisista asioista. Lisäksi nuorisotoimikunta ottaa kantaa ja tekee esityksiä yhdistykselle erityisesti nuoria koskevista asioista. Jos haluat tietää toiminnasta enemmän, ota yhteyttä nuorisotoimikunnan jäseniin.

KTH nuoret Facebookissa

Facebookista löytyy KTH:n Nuorten oma suljettu ryhmä. Ryhmään pääset liittymään tästä. Ryhmän kautta saat samat ajankohtaistiedotteet kuin sähköpostitse, sekä pääset katsomaan kuvia tapahtumista, osallistumaan keskusteluihin ja verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa. Ryhmän sisältö näkyy vain ryhmän jäsenille. Jos et löydä sitä Facebookista, ilmoita asiasta Aki Ikoselle tai Noora Tahvanaiselle sähköpostilla (etunimi.sukunimi (at) kela.fi) tai Skypen kautta.

Tiedäthän, että voit myös suositella kavereita KTH:n ryhmään?

Nuorten syyskatsaus pidetään Skypellä 15.11.2018 klo 17.00 alkaen.

Ohjelma:

Työsuojelun päävaltuutettu, Tiina Norppa: mikä on työsuojelun päävaltuutettu ja mitä tehtäviä siihen kuuluu. Lisäksi tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia yhdistykseni asioita ja esitellään nuorisotoimikunta.

Tilaisuuteen voi osallistua työpisteeltä, omalta tietokoneelta tai mobiililaitteen kautta. Tässä linkki skype-kutsuun. Tilaisuus kestää enintään 1,5 h. Mukaan mahtuu 250 osallistujaa.

Kaikki osallistujat saavat Bookbeat-koodin, jolla voi käyttää palvelua 30 päivää ilmaiseksi. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja.

****************************************

Nuorten kevätpäiviä vietettiin perinteiseen tapaan Tallinnassa 18. – 20.5.2018 Solo Sokos Hotel Estoriassa. Ohjelmassa on Nuorten kyselyn tulosten esittely ja pääluottamusmies Tuula Hällfors-Laaksonen kertoo ammattiliiton ajankohtaisista asioista. Illallinen nautitaan ravintola Peppersackissa.

Nuorten syksyn koulutuksesta tulee lisätietoa myöhemmin tänne sivustolle. Seuraa Nuorten Facebook ryhmää sekä sähköpostiin KTH:n tiedotteen mukana pari kertaa vuodessa tulevaa nuorten tiedotetta.