Tule mukaan jäsentapahtumaan!

Kelan toimihenkilöyhdistys järjestää jäsentapahtuman 8.-9.9.2018 Tikkurilassa, Sokos Hotel Vantaalla. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 16.5.2018 ja päättyy 15.7.2018. Mukaan mahtuu 400 yhdistyksen jäsentä. Etusijalla ovat varsinaiset yhdistyksen jäsenet. Eläkeläisjäsenet voivat osallistua, mikäli on tilaa.

Jäsentapahtuman ohjelma

Aloitamme lauantaina 8.9.2018 kello 16.00 Sokos Hotel Vantaan kokoustiloissa, jonne käynti on hotellin aulasta olevilla portailla alakertaan.
Lue lisää >>

Kuinka ilmoittaudut mukaan

Ilmoittautuminen ja matkojen varaaminen on mahdollista vain sähköisesti 16.5. klo 9.00 alkaen. Tällöin sivultamme (tässä olevan linkin takaa) löytyvä Ikaalisten Matkatoimiston varaussivu avaa tapahtuman ilmoittautumista varten. Ilmoittautua voi aina 15.7.2018 asti.
Lue lisää >>


Kustannukset

Omavastuu on 40 euroa, joka sisältää ohjelman, ruokailut sekä majoituksen 2 hlön huoneessa Sokos Hotel Vantaalla. Yhdistys korvaa myös matkustuskulut (katso ehdot).
Lue lisää >>

Matkustaminen

Kuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetuksilla. Ikaalisten Matkatoimiston bussireittien varrella olevilta paikkakunnilta yhdistys ei korvaa kuljetuksia muina aikoina, eikä muilla matkustustavoilla.
Lue lisää >>

Tutustu myös tapahtuman peruutusehtoihin >>

mainos jäsenristeily vantaa 2018