Miten kirjaudun jäsensivuille?

Jäsensivuille pääset klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevaa jäsenkirjautuminen painiketta. Tutustu alla oleviin kirjautumisohjeisiin.

Ensimmäinen kirjautuminen

Järjestelmä kysyy sinulta käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Käyttäjätunnus on sekä ensimmäisellä kirjautumiskerralla että jatkossakin oma jäsennumerosi, joka on jäsenkorttisi alalaidassa (1-6 numeroa). Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla henkilötunnuksesi 6 ensimmäistä numeroa (ppkkvv).  Järjestelmä vaatii sinua muuttamaan salasanan toiseksi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Uuden salasanan tulee sisältää 5-12 merkkiä. Salasana kannattaa tästä syystä miettiä jo etukäteen. Isoilla ja pienillä kirjaimilla on salasanassa merkitystä.

Huomaa, että ensimmäinen kirjautuminen voi olla myös Palkansaajajärjestö Pardian PardiaPlus-jäsensivuille, koska sivut ovat samassa järjestelmässä.

Seuraavat kirjautumiskerrat

Jatkossa kirjaudut järjestelmään käyttäjätunnuksella, joka on jäsennumerosi ja itse antamallasi salasanalla. Salasanan voit muuttaa tarpeen mukaan uudelleenkin.  

Saa vaivata - järjestelmä antaa uuden salasanan unohtuneen tilalle

Jos salasana pääsee unohtumaan, uusi salasana lähetetään sähköpostiisi tai tekstiviestillä.

Uuden numeroita ja kirjaimia sisältävän salasanan antaa kone, ei ihminen. Voit siis ilman suurempia tunnontuskia vaivata sitä aina tarpeen tullen.